http://vezal.si/hobit/

Hobit's smile blog je aktiven na novem naslovu http://vezal.si/hobit/

 

Posodobite svoje zaznamke, blogrolle in RSS feede :)

Hobit's smile blog

21 June 2006

Uf, kero obdobje

Me priganjajo, ker se nič ne oglasim. Mislim, da sem hudo zbolela. Kakšni so znaki? Zapustil me je smisel za humor.
Dogajajo se res bedne stvari, katerih druge plati ne morem pogledati. Ne morem jih obrniti okoli, postaviti na glavo, pobarvati ali kakorkoli že - postaviti tako, da bi zgledale lepše, bolj optimistične, smešne...
Vmes pa se je zgodilo tudi kaj luštnega. Jasno je to skoraj vedno v zvezi z otroki. Oni mi znajo v enaki meri polepšati in tudi zagorčiti življenje. Vsaj tukaj je kozmično ravnotežje.
Ja, imeli smo valeto. Tako je najin drugi otrok, najina prva hči M. končala drugo obdobje v svojem življenju. Jasno je, da sem bila ponosna mamica. Da sem takole, na samem potočila kakšno solzo. Ne vem, kakšna solza je bila to. Ni bila od žalosti, verjetno od ganjenosti ali od želje, da bi znala tako, kot zna živeti zdaj, živeti še naprej. Njeno odraščanje je za naju kot starša precej lažje, ker ve kaj je odgovornost, ker dela zase in na sebi, ker ima jasne cilje. Kako nama je to ratalo, ne vem. Mislim, da midva nimava velikih zaslug za to. Da ona takšna je. Ali pač?
Le včasih ne bi bilo slabo..., če bi malo pomislila, kaj reče...khm... Po kom že ima to? Ziher po G. A., saj vemo da je on jako zgovoren človek... :-)))))
Druga pridobitev pa je - popravc iz matematike - a ne I.? Torej, lahko sem ponosna mamica, ena izmed mnogih, ki imam čast videti otroka, ki je preričan, da je hoditi po vrvi zabavno. Oz. je bil prepričan do nedavnega. Zdaj se bo nekaj časa pobiral in lezel navzgor. Nisem preveč vznemirjena, ker je otrok, ki noče ostati na dnu.
Sicer pa je zelo uspešno odigral eno od glavnih vlog v Noterdamskem zvonarju (Frolo), morda ga bomo celo videli na Kam-festu. Po kom je pa tale? ( Si ne upam napisat:-), G.A. bi bil užaljen)
Nimam nobenih fotk, ker se še vedno bojujemo z zavarovalnico za odškodnino okoli vloma. Čeprav je bila M. na valeti zelo luštna, Goya raste in bi tudi bila za slikat in seveda mali mačkoni tudi. Zdaj se že plazijo naokoli in gledajo.
A ne kolk nam je luštn?
Druge plati, tiste ta morbidne pa vam ne bom pisala. Nočem zasrati še bloga s takimi, zavzela pa bi precej strani pisanja.

1 Comments:

  • Nekaj lepega za danes:
    Imamo najdaljši dan v letu, ki za spremembo ni na ponedeljek, ampak na sredo. Nastopilo je poletje, kar pomeni precejšnje prihranke pri kurjavi. Imamo avtomobile, s katerimi se vozimo naokrog večinoma, kadar ni toče - sploh se ne zavedamo ogromnih prihrankov, ki jih tako ustvarjamo.
    Vseh naštetih dobrih stvari je več kot nič.

    By Anonymous Anonymous, at 10:55 AM  

Post a Comment

<< Home