http://vezal.si/hobit/

Hobit's smile blog je aktiven na novem naslovu http://vezal.si/hobit/

 

Posodobite svoje zaznamke, blogrolle in RSS feede :)

Hobit's smile blog

25 May 2006

Prilagajanje


Ker smo pridobili novega dojenčka, se seveda ogromno ukvarjamo z njim. Glavni problem je hrana. Za razliko od nas v družini, smo dobili psičko, ki ji hrana ni preveč pomembna. Veliko spi, kot vsi dojenčki, ko pa je budna, so ji od njenih igrač najbolj zanimive stvari, ki jih ne sme. Mogoče bomo imeli zdaj malo bolj pospravljeno...:-) Nogavice, stoli, vrečke, torbice, čevlji, copate... uf, kako je to zabavno glodati... Naše budno oko je do sedaj preprečilo večje katastrofe.
Sicer pa neskončno uživamo z njo. Uspeli smo jo tako scrkljati, da je v ponedeljek, ko sem delala, tulila tako, da ji je G.A. posvetil večjo količino svojega delovnega časa. Tudi, ko jo pustimo na vrtu, glasno demonstrira. Tuli, riga kot osel, cvili... Seveda samo, dokler je uboga srota - saaaammmmaaaa.....:-(
Pri vzgoji je najuspešnejši Miško, ki ji je takoj postavil jasne meje in Goya jih dosledno spoštuje. Ko bi jo le znal naučiti še vse ostalo.

3 Comments:

  • iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - zdaj si pa moja... tudi ti mas kokro:) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... kok lepo!!!!

    By Anonymous Anonymous, at 4:05 PM  

  • btw: Irska seterka?! ce je pa cisti koker :) dddd

    By Anonymous Anonymous, at 4:07 PM  

  • Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
    »

    By Anonymous Anonymous, at 4:50 AM  

Post a Comment

<< Home