http://vezal.si/hobit/

Hobit's smile blog je aktiven na novem naslovu http://vezal.si/hobit/

 

Posodobite svoje zaznamke, blogrolle in RSS feede :)

Hobit's smile blog

28 June 2006

Bitka

Danes sem dobila bitko z ZRSZZ in podpisala pogodbo za subvencijo. Ker se po nesreči nisem zaposlila pod pravo šifro so me skoraj skenslal. Zdaj bom postala državljanka z lastnim tekočim računom. Ha!
Vprašanje:
Na kateri banki naj ga odprem in zakaj? Vesela bom predlogov. Ne vem ali naj jo izberem po najlepšem izgledu kartice ali pa morda po najlepšem tipu, ki sedi za šalterjem in mrko gleda v rdeče številke. Banke, ki bi kaj zastonj dodala menda ni.
Proslavim ob jabolčnem soku, ker so me vsi pustili na cedilu. Ne vem, zakaj nisem povabila soseda na pir. Danes sva se prav prijetno zaklepetala. Zdele pa res nimam jajc, da bi šla pozvonit s flašo v roki...;-)
G.A. jo je z luštnimi sodelavkami odkuril na morje, M. spi...
Skušam ujeti malo prepiha ampak mi ne bo uspelo, kljub temu, da imam vsa okna odprta. Vročina me bo frderbala.
No, vse kaže, da bomo le šli na morje. Ne vemo pa kam. Najeli bi kakšno prikolico ali pa apartma v prvi polovici avgusta. Če kdorkoli ve za kakšno ugodno priložnost naj prosim pove.

3 Comments:

  • Predlagam banko, pri kateri imaš odprt poslovni račun, najmanj provizije pri izplačilih plač, regresov, kilometrin....upam, da bo tega zelo veliko. Uspešno.

    By Anonymous Anonymous, at 8:13 AM  

  • škoda, da nisem prebral prej

    By Anonymous Anonymous, at 6:42 PM  

  • Hm, LB ma največ bankomatov in posledično najmanj plačevanja provizije, skb pa ima (vsaj v kamniku) precej bolj sposobne ljudi in posledično manj čakanja. Mam pr obeh odprt račun, ker sm prelen da bi LB skenslal.

    By Blogger Domen, at 9:59 PM  

Post a Comment

<< Home