http://vezal.si/hobit/

Hobit's smile blog je aktiven na novem naslovu http://vezal.si/hobit/

 

Posodobite svoje zaznamke, blogrolle in RSS feede :)

Hobit's smile blog

17 October 2006

Streha je !!!!















Že sosed je v komentarju najvil, da imamo zares lepo streho.
Vsled neljubih pripetljajev, nisem mogla prej objaviti veselga dogodka.
Tisti dan, ko so mojstri zaključevali svoje delo, sam jih želela v zahvalo peljati na malico, a sem dopoldan preživela na urgenci.
Ne glede na to, da me je res grabila panika, da bo dež, da nam ne bo uspelo, so se mojstri zelo izkazali! Kapo dol! Lahko jih z mirnim srcem priporočim komurkoli.


Več fotgrafij - tukaj




















Zelo estetsko rešen problem. Še posebej, če si predstavljate, da smo ga opazili šele med potekom del. Streha je v slemenu širša za vač kot pol metra...

Zdaj imamo streho s šiltom :-)!

Če bi bila egoistična, bi rekla naj dežuje, vendar vem, da sedaj nekoga drugega skrbi, da mu ne bo uspelo... Zato naj vreme služi!

Hvala T. Mogoče sem se ti zdela naporna. A vem, da je bilo naporno že samo dejstvo, da se poznamo. Kakorkoli že, zmagali smo. Zdaj sledi samo še prijeten večer!

3 Comments:

  • Če ima človek streho nad glavo, si lahko zapoje veliko Predinovih: "Gate na glavo..." "Plesal bi do zore... z vrtnico v zobeh..." "Ne mi dihat za ovratnik..."
    Če pade dež: "Kdo je tebe Praslovan, strehe delati učil?"

    By Anonymous Anonymous, at 11:07 PM  

  • Bi se človek vprašal, kaj to z bajto delajo.
    Meni trenutno še vedno bolj izgleda kot vse skupaj brez gat. Je pa res, da tega (zlasti na kakšnem konkretnem komadu) že kar nekaj časa nisem doživel v živo. Naj se konkretni komadi, prosim lepo, ne čutijo nagovorjene!
    MOrda le ob prvem snegu, ki bo padel letos natanko 18. decembra ob 23h (takrat bo zemlja lepo pobeljena, zjutraj se pa z lopatami srečamo pred kavarno. Z gatami ali brez!

    By Anonymous Anonymous, at 11:16 PM  

  • Kaj naj ti rečem - samo, prijetno bivanje pod novo streho vsem.

    LP Andrej

    By Anonymous Anonymous, at 4:54 PM  

Post a Comment

<< Home