http://vezal.si/hobit/

Hobit's smile blog je aktiven na novem naslovu http://vezal.si/hobit/

 

Posodobite svoje zaznamke, blogrolle in RSS feede :)

Hobit's smile blog

23 December 2006

Za darilo objem

Na Vezalovi strani Vas čaka Vezalova čestitka. Klemen je ujel kozmično idejo, Klemen jo je speljal, oblikoval, fotografiral...naredil je vse kot je treba. Družinska slika je avtorstvo soseda.


Preteklost nam je dala veliko, prihodnost nas nedvomno čaka odprtih rok. Ta trenutek pa pravzaprav res ni časa za nič drugega, kot za topel objem.

Lepo vas objemam,

Lea

10 Comments:

  • Pozdravljena družinica Mrgole. Full ste luštni. Čisto ste me sprostili in nasmejali. Res izvirno. A, da je to posneto danes? Vtis je čisto pomladanski.

    lepo, lepo se imejte. Uživajte in se smejte.
    Darja

    By Anonymous Anonymous, at 8:55 PM  

  • 1. To sem dobil:
    Drage prijateljice, prijatelji, sodelavci, partnerji, sorodniki, vsi, ki nama zaupate!

    V priponki http://vezal.si/voscilnica07.php , Vam pošiljam Vezalovo novoletno voščilo. Pošte letos nismo obremenjevali, sredstva, ki so bila prihranjena v ta namen, bomo darovali šolskemu skladu za pomoč učencem.

    Preteklost nam je dala veliko, prihodnost nas nedvomno čaka odprtih rok. Ta trenutek pa pravzaprav res ni časa za nič drugega, kot za topel objem.

    Lepo vas objemam

    2. To sem odgovoril:

    Najprej, hvala in kontra, tudi Vam vse lepo, predvsem, da bi prenehali biti stalna stranka raznih zdravnikov in zdravstvenih ustanov.
    Vse ostalo bo prišlo samo od sebe, če se boste le imeli še naprej tako radi.

    Moram se pohvalit, da sem vam naredil res dobro fotko (odločilna je bila lestev), saj se na njej 5/6 družinice dobrovoljno smeji, kar je, pri tem številu in upoštevaje starostno strukturo po vsej verjetnosti, izreden rezultat. In neodvisno od fotografa je lepo videti vesele, srečne, prijazne, dobrovoljne ljudi - se mi zdi, da je tudi lepa reklama za vajino dejavnost. Bojim se, da bomo to morali zdaj vsako leto ponoviti!

    3. Se je spet vrnilo:

    Tole je pa tko lepo napisano, da bi morala objavit v komentarjih na spletni strani. Že ves dan lovim čas, da bi opisala na blogu nastanek fotke. Ampak jutri zjutraj greva po mami GA v MB in bo tri dni pri nas. Še nikoli ni bila, tako, da imamo izredno stanje. Pripraviti ji moram sobo in zamujam ene 5 ur na žur v pasji šoli. To me jezi, ker so tam res dobri žuri. GA me je že par dni najedal kaj je z voščilnico, tako da je padla v prioriteto, čeprav je on še sploh videl ni!!!!! Nekje prepeva.

    Hvala za lepo jutro in z veseljem bomo ponavljali v nedogled!

    4. Vi si pa mislite, kar hočete!

    By Anonymous Anonymous, at 7:47 AM  

  • Hvala! Si mi prihranil veliko časa:-)

    By Blogger hobit, at 9:14 AM  

  • Vse je res super. Samo jaz, ki sem rahel frik pred prepoznavnostjo in internetrom in.... je vseeno n ebi objavila tako javno. Po mailu ok, ampak takole ne. Samo v premislek.

    Sicer pa vam tudi žlahtni želimo lepe lepe praznike, pa veliko dobre potice, mi bomo voščilnice odposlali v sredo. :)

    By Anonymous Anonymous, at 1:59 PM  

  • Klemen je slikal z dovoljenjem in namenom, da se slike objavi. Vsi, ki so na slikah so se strinjali. Tako, da menim, da je vse v najlepšem redu.
    Vseeno hvala.

    By Blogger hobit, at 9:49 PM  

  • Se nismo razumeli. Ne govorim o slikah na ulici, pač pa o vas... in ne dvomim, da se ne strinjate.

    By Anonymous Anonymous, at 9:57 PM  

  • Ne razumem čist dobro?! Pa še vesela bi bila, če bi se anonimus podpisal...

    By Blogger hobit, at 10:03 PM  

  • Mogoče gre res, za blogarje, nenavadno ''razkazovanje'',a kdor pozna veselo družinico, ve, da je to del njihove nravi.

    V našem bataljonu smo v odnosu do božiča nekoliko konfuzni, v nobeno smer nam jaslice ne potegnejo, a zato ostalim, ki se vneto nažirajo ob tem, nismo prav nič nevoščljivi. Ustanovitelj ribiškega društva, ki naj bi bil rojen na ta dan, v velikih srcih še živi, zato se je pa društvo dodobra izpelo.

    Lep dan, preživite ga na balkonu ali v naravi (ne samo med ribami).

    By Anonymous Anonymous, at 10:50 AM  

  • Soseda, upam da ne tak objem:
    http://89.212.42.209/objemi_slovenijo.jpg
    :)

    By Anonymous Anonymous, at 4:09 PM  

  • Ha,ha. bogat zastonj objem....

    By Blogger hobit, at 2:09 PM  

Post a Comment

<< Home