http://vezal.si/hobit/

Hobit's smile blog je aktiven na novem naslovu http://vezal.si/hobit/

 

Posodobite svoje zaznamke, blogrolle in RSS feede :)

Hobit's smile blog

08 January 2007

Šalovci

A veste, kje je to?

Greš na konec sveta, skozi Dankovce, mimo gostilne Pri Marjetki, nato levo in spet naravnost....do naslednjega konca sveta. Pomislite - tam imajo šolo in tja sva šla z G.A. predavat.
Pot je tako dolga, da se vmes lahko nekajkrat skregaš in spet pobotaš. Ko vse to opraviš, si neskončno utrujen in lačen!

Edina zanimivost, ki jo vidiš na tej poti je ogromno zelenih hiš z zelenimi strehami. (Zelena fasada, drugače zelene špalete - obrobe okoli oken in spet drugače zelena streha, na zelenem travniku). Skrb, da bodo vse to požrle krave, je upravičena.
Posebnost - lesena hiša s svetlomodro, florescentno streho. Hudo grozn! Sem mislila, da je nekdo odtrgal list s pobarvanke kakega štiriletnika in ga nalimal na tisto parcelo. Pa ni res. Hiša je bila 'čist ta zaresna'.

3 Comments:

  • Joj, sem se že ustrašil, da govoriš o tem, da so v Ritenbergu tolk pokal, da se je še v Curigrad slišalo! Dankovci? Luštno, posebno če veš, da je sosednja vas Mačkovci!

    By Anonymous Anonymous, at 7:15 AM  

  • Zanimivi so še: Ritomerk, Ritomeče, Ritoznoj; Kuršinci, Kuretno; Curnovec. Obstajajo pa tudi Zabava, Konj pa še kaj zanimivega!

    By Anonymous Anonymous, at 7:33 AM  

  • Peljala sva se tudi skozi sp., in zg. Ščavnico. Ta kraj je še posebno simpatičen. Če recimo želiš komu sporočiti, kje si po sms-ju, moraš napisati - "Sem v Zg. Scavnici" :-)

    By Blogger hobit, at 8:16 AM  

Post a Comment

<< Home