http://vezal.si/hobit/

Hobit's smile blog je aktiven na novem naslovu http://vezal.si/hobit/

 

Posodobite svoje zaznamke, blogrolle in RSS feede :)

Hobit's smile blog

04 January 2007

Napovedi

Danes zjutraj sem se jako dobro razpoložena peljala z Radomelj proti domu in poslušala radio. Glej ga zlomka - najprej bio vreme, nato je še mojster Dany dodal svoj piskerček 'dobrih vizij'.
Če si malo labilen, pustiš, da ti tako v treh, štirih stavkih frderbajo dan. Bio vreme je bilo nekako tako, da bo dan za en k., da ne bomo pretirano produktivni in delavni. Upam, do so se tisti, ki so bili namenjeni v službo, kar takoj obrnili in šli nazaj v posteljo. Ob taki lepi napovedi pa res ne gre iti v službo. Če drugega ne, ni fer do šefa. Da bi mu kar tako odžirali denar? Evre? Lepo je biti pošten.
Mojster Dany je potem še dodal, da tako neugodnega dneva pa še ne! Fizično počutje sicer ne bo ogroženo, kar se pa dela tiče bo šlo vse narobe in Bog ne daj imeti opravka z denarjem. A naj potem delam kar zastonj, da si ne pokvarim dneva? Samo še en razlog več, da 'kidaš na ljevo' nazaj pod kovter.

O ne, ne bojo me! Lepo sem se lotila dela. Bila sem jako produktivna in tudi boli me nič. Nihče me (do tega trenutka) še ni oskubil. Iz tega sklepam, da sem verjetno z drugega planeta, ker tele zvezdice name ne vplivajo. Geslo: DON'T BELIEVE!

15 Comments:

  • Vremenske napovedi sicer nisem slišal, sem pa že dva dni bolj slabega počutja.
    O bio napovedi pa imam že nekaj časa provokativno misel. Kaj če ne vpliva vreme na počutje, ampak je prav narobe, da počutje vpliva na vreme? Ker so ljudje slabe volje in depresivni, je vreme v klincu. Tako bi se bio vremenska napoved morala glasiti: V Sloveniji danes pričakujemo nov val podražitev in ljudje bodo jako slabe volje in razdražljivi. V osrednji sloveniji bo zato oblačno, na izpostavljenih delih (kjer so večji nakupovalni centri) pa lahko pride tudi do grmenja in udarov strele. No...

    By Anonymous Anonymous, at 9:17 PM  

  • G.A. pa te mam! Pozabil si vejco in to pred ČE!!!! GROZA!

    By Blogger hobit, at 9:20 PM  

  • Kdor čaka, dočaka.
    Pa še Slovenija je z malo napisana. A si zdaj vsaj malo potolažena?

    By Anonymous Anonymous, at 9:22 PM  

  • kjepajezdajtaktikapisanjaskupaj,kirešiproblemezvejicami?

    By Blogger Klemen, at 10:18 PM  

  • jetežjepisatskupajkokr
    pakdajpakdajvtakntnotvejco

    By Blogger hobit, at 10:43 PM  

  • arabia, na tvojo žalost, ne znam popravljat komentarjev. Osramočen si!

    By Blogger hobit, at 10:44 PM  

  • Super. Hobit, to je zdrava pamet, ki beži pred neumnostmi nekih šarlatanov, ki se imajo za vse, a so podpovprečni.

    Tudi sama sem imela fenomenalen dan, nič bolelo, nič srbelo, le lepo mi je bilo z ljudmi in med svetom.

    Pravzaprav je bil daleč najbolj srečen dan v zadnjih mesecih.

    neikka

    By Blogger DROBTINICE SVETLOBE, at 11:16 PM  

  • Pa še pripomba glede vejic: sama jih namerno izpuščam, kjer se le da...v poeziji pa kar v celoti.
    In tudi velike začetnice.

    Hehehehehh.

    By Blogger DROBTINICE SVETLOBE, at 11:18 PM  

  • Tole z vejcami je štos med mano in G.A. Se zelo zabavava. Vidiš, če spustiš kakšno bedno napoved imaš lahko zares lep dan;-).

    By Blogger hobit, at 11:33 PM  

  • Vreme danes bo....sam ne me ganjat, če ga ne bo.
    Kot kažejo frontalni in misijonarski valovi, se na jugu obeta bogato rastje obogateno z vlažnostjo, tako da ni izključeno, da bi obseg obiska na dotično lokacijo močno eskaliral. Vreme bo torej zmerno do pretežno.
    Pa veliko užitkov!

    By Anonymous Anonymous, at 10:24 AM  

  • Dajnonehajkakšnobiovremenekisajšenismovpenzijitakratpabobiovremesuperizgovorzamojotečnobo:)

    By Anonymous Anonymous, at 10:35 AM  

  • Zdaj si pa izdala identiteto al arabie!

    Ampak mora bit nekaj na vremenu, ker se tvoj blog mal oglaša, pa mal ne, pa hočeš komentarje, pa jih ne odpre, pa jih pol spet ja. Čisto vremenski je!

    Kar se pa tiče razmaha vedeževalstva v SLO, je pa za kozlat! Državna TV v svoji jutranji oddaji plačuje eno čarovnico, da dnevno daje horoskop, pol pa včasih Meta Malus še kitajskega daje. Folk je pa tolk prf...njen, da ga to zgleda res najbolj zanima. Za kozlat in une Patotove svaljke rolat!

    By Anonymous Anonymous, at 12:30 PM  

  • Ne, izdal si jo ti.Moja izdaja je bila bolj za prefrigane. SMRK. No sicer pa važne so vejce. A bomo sosedi imeli kašen post new year weekend? Saj veš kušvanje, pivo, razvrat in podobne reči?

    By Blogger hobit, at 1:08 PM  

  • V pravo astronomsko razporeditev in horoskop glede na pozicijo zvezd, planetov ali kaj podobnega bi človek še mogoče verjel; v tako randomizirano napoved, pa še by Dany, pa definitivno ne... Sicer pa, mi tudi še kar brcamo, pa boli nas menda tudi nič kaj ekstra...

    By Anonymous Anonymous, at 3:30 PM  

  • Smrk, kih, kih, smrk, smrk .... je opis situacije pri sosedovih. Zatorej, Hobitka, če si silno tudi sama ne želiš tega, se nas ogibaj v širokem loku, pa novo leto gor ali dol!

    By Anonymous Anonymous, at 9:28 AM  

Post a Comment

<< Home